Geschreven door
Support the line
Datum
februari 21, 2017

SSL-certificaat

Onlangs heeft Google aangekondigd websites zonder SSL-certificaat als onveilig aan te merken. Oei, wat nu? Voor de bezoekers van je website is het belangrijk dat ze op een veilige manier je website kunnen bezoeken, benodigde gegevens achter kunnen laten of een bestelling kunnen plaatsen. Volgens de Online Trust Alliance is SSL op je hele website de beste manier om klantvertrouwen te vergroten.

Het team van Social Catch weet dat vaak de kennis ontbreekt om een SSL-certificaat te kunnen installeren en implementeren. Daarom willen wij je graag helpen. Door middel van twee soorten pakketten kunnen wij jouw website volledig secure maken.

 

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Socket Layer en is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. SSL is een protocol dat een veilige verbinding voorziet via internet of een interne verbinding communiceren. Met SSL wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische key digitaal aan de gegevens van een website koppelen. Wanneer er een SSL-certificaat op de webserver is geïnstalleerd, activeert de webserver het https-protocol en je browser het hangslot.

 

Waarom een SSL-certificaat?
Het belangrijkste voordeel van een SSL-certificaat is zoals gezegd dat vertrouwelijke informatie versleuteld wordt verzonden. Daarnaast biedt het voor bezoekers vertrouwen op een eenvoudige en zichtbare manier die ze kunnen zien en begrijpen. Tot slot worden websites zonder SSL-certificaat afgestraft in zoekmachines zoals nu dus ook in Google. Deze worden als onveilig en niet vertrouwelijk beschouwd en komen lager in de zoekresultaten.

 

Vraag hier direct jouw SSL-certificaat aan

 


SSL-certificaat:

1 jaar: €80,00 excl. BTW

2 jaar: €150,00 excl. BTW

3 jaar: €225,00 excl. BTW

Genoemde prijzen zijn van toepassing per domein.

 


EV SSL-certificaat:

1 jaar: €175,00 excl. BTW

2 jaar: €325,00 excl. BTW
Bij een EV SSL-certificaat worden de KVK, Telefoongids, telefoon-nummer en e-mail adres gecontroleerd.

 

Vraag hier direct jouw SSL-certificaat aan

Tags
Categorieën