MailBlue Specialist

Marketing automation

Werk met jouw eigen MailBlue Marketingspecialist

Bezoekers weten jouw website te vinden, maar verlaten de website zonder conversie. Tijd om daar verandering in aan te brengen. Maak van jouw website een ware lead generator, samen met een MailBlue Specialist.

Werk samen met onze specialisten aan de marketingfunnels voor jouw weggever, webinar of verhoog de gemiddelde klantwaarde voor jouw webwinkel.

Automatiseer marketingfunnels met marketing automation

Met Marketing Automation verstuur je relevante e-mails gebaseerd op acties die de klant heeft ondernomen. Zo informeer je een bezoeker en help je de bezoeker in zijn/haar zoektocht naar het juiste product of dienst. Je converteert een bezoeker zo in een betalende klant.

Onze specialisten ondersteunen je in het opbouwen van jouw e-mailmarketing en marketing automation. Blue Agency werkt hiervoor met haar zusterbedrijf MailBlue, de Nederlandse certified partner van ActiveCampaign. Ook kijken we op strategisch niveau mee waar huidige funnels kunnen worden geoptimaliseerd.

MailBlue

De voordelen van Marketing Automation via MailBlue

Bereik je doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap.

Onderbouwd en uitgebreid advies over marketingfunnels.

Segmenteer je doelgroepen op basis van gedrag.

Warm leads op in overzichtelijke automatiseringen.

Laten we even kennismaken!

Benieuwd hoe we jouw onderneming en advertentiestrategie naar een hoger level kunnen tillen? Plan een kennismaking met één van onze advertentie specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen.