Geschreven door
Support the line
Datum
februari 12, 2019

Kijk, daar is het eindelijk… Ons nieuwe logo!

Vijf bergen die verbonden zijn, waarbij iedere berg staat voor één van onze kernwaardes. Het onder de loep nemen van onszelf, onze waardes, visie, werkwijze en ieder teamlid als individueel, was een ware ontdekkingsreis. Dagelijks groeien we mee met onze klanten. We zijn een verlengde van een ondernemer. Dat ziet er als volgt uit:

Als gepassioneerde ondernemer wil je naar de top klimmen. Dit is het doel dat je voor ogen hebt. Om dit doel te bereiken verzamel je een team om je heen die ervaring heeft met gelijkwaardige bergbeklimmingen.

Voordat de reis begint is er een overview nodig om de route en benodigde tools te bepalen. Samen met het team wordt hiervoor een grondige analyse gemaakt van de berg, de omstandigheden, ondergrond en welke hoogtes bereikt zullen worden. Aan de hand van dit inzicht, wordt de strategie en planning opgesteld. De reis naar de top kan beginnen en elk teamlid speelt met een eigen expertise een belangrijke individuele rol. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke top als team wordt behaald.  Het is essentieel dat er tussentijds op diverse hoogtes wordt geëvalueerd, veranderingen in omstandigheden worden gepeild en indien nodig de strategie en planning hierop aangepast wordt.

De kracht van het team, de dynamiek, de diverse expertises, het overzicht, de strategie en planning, zorgt ervoor dat de berg wordt overwonnen. Als we dit relativeren naar onze samenwerking met gepassioneerde ondernemers, staat iedere ondernemer aan de voet van zijn eigen berg en op het punt deze te beklimmen. We gaan er vol voor om de welverdiende top te behalen!

Nou, dit staat als een berg toch…? Laat ons weten wat je van onze keuze vindt in een comment.

De overeenkomst met Dennis zijn achternaam is een kleine toevalstreffer.

 

Tags
Categorieën