Geschreven door
admin
Datum
april 13, 2017

Iedere Mac heeft standaard applicaties, toch zijn er een aantal van deze applicaties die heel handig kunnen zijn voor jouw bedrijf en waar velen nog niet van hebben gehoord. Wij hebben de vijf meest onmisbare applicaties voor jou op een rijtje gezet.

 

1. Pages, Numbers en Keynote
Pages, Numbers en Keynote zijn dé applicaties om op een optimale manier je werk te doen op jouw Mac. De applicaties zijn vergelijkbaar met Word, Excel en Powerpoint maar omdat ze net een aantal andere functies hebben kan je er speelse documenten mee opstellen zonder er veel tijd in te hoeven investeren.

2. Mindnode
In de meeste gevallen worden brainstormsessies eerst op papier gedaan en daarna op een laptop of computer uitgewerkt. Met de Mindnode map kan dit direct online gedaan worden en daarna geëxporteerd worden naar de iCloud of Dropbox.

3. Hazeover
Tijdens werk heb je meestal veel vensters open staan wat heel storend kan zijn. Hazeover is een applicatie die speciaal ontwikkeld is om afleiding te verminderen. Wanneer je in een bepaald venster aan het werk bent zal de achtergrond gedimd worden.

4. Noizo
Kun jij niet zo goed werken met muziek, maar vind jij het ook lastig om te concentreren wanneer het heel erg stil is? Dan is Noizo een perfecte applicatie. Bij deze applicatie kan je gemakkelijk rustgevende achtergrondgeluiden selecteren zoals geroezemoes uit een café of regen die tegen de ramen tikt.

5. F.lux
F.lux is een applicatie die alleen wordt ingesteld wanneer het buiten gaat schemeren of donker wordt. Wanneer dit gebeurt zal het beeld van je Mac een andere rustgevende kleur krijgen, zoals oranje, om je ogen meer rust te geven. Dit is een onmisbare applicatie voor de avond-/nachtwerkers onder ons.

Tags
Categorieën