Social Media Marketing Uitbesteden

Met een Social Media Specialist ben jij zeker van een marketingstrategie op maat .

Gemiddeld besteden we in Nederland 98 minuten per dag* op Social Media. Niet gek dat Social Media dan bij uitstek interessant is voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken. De vraag is alleen 'hoe?'... Hoe breng je jouw boodschap het best over op jouw doelgroep en hoe converteer je deze bezoekers tot betalende klant?

Samen kijken we naar de kanalen welke inzetbaar zijn voor jouw bedrijf. Dat jouw doelgroep ook te vinden is op Social Media, daar zijn we van overtuigd. Leuke feitjes:

- Facebook is met 10,4 miljoen gebruikers in 2020 het grootste social media platform in Nederland, een groei van 2% tov 2019.
- YouTube komt op de tweede plek met 9,1 miljoen gebruikers in 2020 maar is tov 2019 met 5% gegroeid.
- Op de derde plaats staat Instagram met 5,6 miljoen gebruikers in 2020, maar met een stijging van 14% tov 2019 groeit het gebruikersaantal op Instagram hard.
- Geen snelle groei voor LinkedIn, maar wel een stabiele speler met 4,7 miljoen gebruikers (2% groei) in 2020.
- Op plek nummer #5 staat Pinterest met 3,5 miljoen gebruikers in 2020.

Om het maximale rendement te behalen uit jouw marketingstrategie kun je jouw social media uitbesteden aan een specialist. Onze advertising specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van advertentiecampagnes om zo het beste resultaat te behalen. Zo ontzorgen wij jou op het gebied van advertising en denken we mee in de te hanteren strategie.

*Bron: Afix.nl

Social Media Marketing Uitbesteden: Hoe werkt het?

Je wordt ontzorgd door een Social Media Specialist, een collega die op dagelijkse basis rendement behaald uit Social Media.

We denken strategisch met je mee, zo behalen we samen betere resultaten.

Dagelijks optimaliseren wij jouw advertentie-campagnes en voorzien we jou van advies.

Door Social Media Marketing uit te besteden behaal je betere resultaten, hou je meer tijd over om aan je bedrijf te werken en creëer je extra vrijheid.

Laten we even kennismaken!

Benieuwd hoe we jouw onderneming en advertentiestrategie naar een hoger level kunnen tillen? Plan een kennismaking met één van onze advertentie specialisten en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen.