Jouw website laten bouwen?

Laat onze experts jou helpen een ware klantenmagneet te maken van jouw
Phoenix-website, Plug&Pay-betaalpagina's of Huddle-community!

Een goed vindbare & converterende website laten bouwen? 

Zonder een goede website, geen bloeiende online business! Een sterke website is niet alleen een visitekaartje, maar zorgt er ook voor dat een bezoeker converteert tot klant. Er komt een hoop kijken bij het bouwen van een professionele website: van een aantrekkelijk design tot een pakkende tekst, en van technische optimalisatie tot een call to action op de juiste plek.

De software van IMU helpt ondernemers om zelf eenvoudig een professionele website te bouwen, helemaal gericht op het laten groeien van jouw online business. Toch blijft de inrichting van een website voor veel ondernemers een uitdaging. Ontbreekt het je aan de expertise of tijd om zelf te bouwen? Of heb je al een website staan, maar vallen de vindbaarheid en conversies tegen? Laat onze experts je helpen met het inrichten van jouw Phoenix website en profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van webdesign, SEO en conversieoptimalisatie!

Plug&Pay - Montageservice

Plug & Pay stelt ondernemers in staat om zelf een betaalomgeving in te richten. Plug & Pay kent vele functionaliteiten waarmee je de meeste omzet uit jouw betaalpagina’s haalt, mits je weet hoe deze in te zetten! Profiteer van onze technische kennis en ervaring op het gebied van online sales, en laat je betaalpagina’s zo inrichten dat je er de meest mogelijke omzet uit haalt. Wij kunnen je o.a. helpen met het inrichten van de pagina’s, het maken van koppelingen, affiliate instellingen, upsells en nog veel meer.

Huddle - Montageservice

Een online cursus samenstellen of online community beheren kan eenvoudig met de software van Huddle. Je richt je e-learning- of ledenomgeving geheel naar eigen smaak in. Wil je dit meteen goed aanpakken en zorgen dat de Huddle staat als een huis? Laat onze specialisten je helpen met het optimaal inrichten van de community boards, het doorvoeren van jouw huisstijl, betaalsystemen koppelen en het automatiseren van alle bijkomende processen.

Phoenix - Montageservice

De Phoenix software van IMU helpt ondernemers om eenvoudig een effectieve website te bouwen. In de praktijk komt daar echter nog veel bij kijken. Hoe richt je een landingspagina zo in dat de bezoeker verleid wordt om een aankoop te doen? Welke details zorgen ervoor dat de website 100% bij jouw business past? En hoe zit het met de software koppelingen en vindbaarheid? Onze experts kunnen jou o.a. helpen met het bouwen van de hoofdstructuur, het inrichten van de pagina’s en het maken van een onweerstaanbaar ontwerp!

Even overleggen of de Montageservice geschikt is voor jou?